PERCUSSIONS CLAVIERS DE LYON & ZALINDÊ "Caleidoscopio”

Image
PERCUSSIONS CLAVIERS DE LYON & ZALINDÊ "Caleidoscopio"  
24 de juliol, 21.30 h
Passeig
Gratuït

PERCUSSIONS & BATUCADA BRASILERA
 

Cinc percussionistes fan que els seus xilòfons, vibràfons i marimbes sonin junts per donar forma a un so particular. Les Percussions Claviers de Lyon, després de trenta-cinc anys d'existència, segueixen sent una orquestra sempre inesperada que s'apropa feliçment al patrimoni musical, a les creacions multidisciplinàries i a les col·laboracions internacionals.

El quintet presenta les obres de Maurice Ravel, Darius Milhaud o Chico Buarque sota una llum singular alhora que dona els primers esbossos de composicions de Moritz Eggert, Zad Moultaka o Gavin Bryars... La seva inspiració be de les històries mítiques de Ray Bradbury o la famosa pel·lícula Le Ballon Rouge, i dissenyen noves formes per a l'escenari.

Els cinc percussionistes venen acompanyats d’una batucada emblemàtica: Zalindê.
Amb seu a París, aquesta orquestra afrobrasilera està formada exclusivament per dones. Als sons dels tambors i  de les campanes agogô s’hi afegeix la posada en escena i la coreografia: una exaltació dels sentits, visuals i auditius!

Percussions Claviers de Lyon és un projecte subvencionat pel Ministeri de Cultura - DRAC Auvergne-Rhône-Alpes, la Regió Auvergne-Rhône-Alpes i la ciutat de Lió. Reben el suport de Spedidam, SACEM, CNM, Adami i la Maison de la Musique Contemporaine per les seves activitats de concerts, interpretacions i enregistraments. Percussions Claviers de Lyon són membres de FEVIS, Profedim i Futurs Composés. Els Ateliers Guedj i Resta-Jay Percussions donen suport en el marc del Club d’Entreprise.

Zalindê compta amb el suport de Contemporânea i Bahia Steel.


© 2024 Festival Internacional de Música de Cadaqués. Tots els drets reservats.