TRIO A. STORNI amb LUCIE PEYRAMAURE "Operacio M.A.U.R.I.C.E.".

Image
TRIO A. STORNI amb LUCIE PEYRAMAURE "Operació M.A.U.R.I.C.E."
18 de juliol, 19.30 h
Pl. 1 d'Octubre
15€

MÚSICA DE CAMBRA

El trio A.Storni porta el nom de la poeta argentina Alfonsina Storni, que va redescobrir l'esperit de les Schubertiades.           

Per el Festival de Cadaqués, el conjunt s'interessa per un compositor: Maurice Ravel, que barreja la tradició amb els seus tocs més personals. El trio A.Storni es planteja que l’espectador entengui millor les influències de Ravel, el seu gust pels ritmes complexos i els colors jazzístics, o els seus foscos pressentiments sobre la Primera Guerra Mundial. Paral·lelament, trio A.Storni també interpretarà peces dels seus contemporanis i tindran algunes sorpreses reservades...

La violinista Marie Salvat, la pianista Sarah Margaine i el violoncel·lista Alexis Derouin són considerats pel filòsof i musicòleg Vladimir Jankélévitch com "una obra mestra de maduresa radiant".

Lucie Peyramaure acaba de graduar-se summa cum laude al Conservatori Nacional de Música de París (CNSMDP). Recentment, ha guanyat el Premi Talent Jove al Concurs Internacional de Veu de Canari (Còrsega) i és guardonada tant de la Fundació Meyer com de la Fundació Kriegelstein. Aquesta temporada, canta Il Nerone di Monteverdi amb l'Acadèmia de l'Òpera Nacional de París, La Perichole d'Offenbach a l'Òpera Còmica de París, i fa un recital a les Chorégies d'Orange. Els propers projectes inclouen Freia/Rheingold i Gerhilde/Walüre al Theater Basel, Aza/Manru a l'Òpera de Nancy.

Image

© 2024 Festival Internacional de Música de Cadaqués. Tots els drets reservats.