CLÉMENTINE MARGAINE & SARAH MARGAINE
16 de juliol, 22.00 h
Església de Santa Maria
20€

CANT LÍRIC
 

Clémentine Margaine es va formar al Conservatori Nacional de Música de París. Guanyadora del Classical Revelation Adami (2009) i de Lyrical Revelation of the Year a les Victoires de la Musique Classique (2011), també va ser guardonada amb el Premi Especial del Jurat Marmande (2010). El 2012 es va incorporar a la companyia de la Deutsche Oper Berlin on va cantar per primera vegada interpretant el paper principal de Carmen, el qual va marcar el seu debut a l'Òpera nacional de París el 2017. Va ser convidada a l'Òpera de Washington, la Canadian Opera Company de Toronto, a l'Òpera de Roma, a l'Òpera de Sydney, al Festival de Salzburg (Rebecca a Il Templario d'Otto Nicolai), a l'Òpera de Dallas (Samson i Dalila). Durant la temporada 2017-2018 va cantar Fidès du Prophet de Meyerbeer a la Deutsche Oper, Amneris d'Aïda a l'Opera Australia, Conception de L'Heure español a l'Opéra national de París; va debutar al Gran Teatre del Liceu de Barcelona (Leonora de La Favorite), al Capitole de Toulouse (Carmen), a la Lyric Opera de Chicago (Dulcinée de Don Quichotte). La temporada següent va estar a la Metropolitan Opera de Nova York i la Royal Opera House de Londres (Carmen) així com a la Deutsche Oper de Berlín (Don Quixot). L'oratori (Elias de Mendelssohn, Rèquiems de Mozart i Verdi, La Damnation de Faust de Berlioz), el lied i la melodia (Des Knabenwunderhorn de Mahler, Scheherazade de Ravel) ocupen un lloc important en la seva carrera. Durant la temporada 2019-2020, va participar en una producció escènica del Rèquiem de Verdi al Shed de Nova York i a la Filharmònica de Berlín i va cantar L'Enfance du Christ de Berlioz a Lió i Amneris al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Aquesta temporada aborda els papers d'Adalgisa (Norma) al Teatro Real de Madrid, Laura (Gioconda) al Chorégies d’Orange, Amnerius (Aida) al Arena di Verona, Eboli (Don Carlo) a Chicago i a Munich.

Sarah Margaine va néixer a Narbona l'any 1990 en una família de músics. Va ingressar amb 19 anys al Conservatoire national supérieur de musique et de danse de París a la classe de Michel Béroff i Marie-Joseph Jude. El 2011, va començar a estudiar amb Roger Muraro i Isabelle Dubuis. Va ampliar la seva formació beneficiant-se del programa Erasmus, que la va portar a la Universität der Kunst de Berlín a la classe de Jacques Rouvier durant els anys 2013 i 2014. El juny de 2015, Sarah va fer un màster al CNSM de París amb els màxims honors.

Apassionada de la música de cambra i la música vocal, va començar a tocar des de ben jove amb la seva germana Clémentine Margaine, mezzosoprano, i va actuar a diferents escenaris (salle Gaveau, en molts festivals de França, a Berlín...). També va crear un duo amb el flautista Samuel Bricault, que la va ajudar a descobrir nous horitzons, amb un tipus de repertori diferent, i estils diferents, des de la música popular fins a la música contemporània.

Image
Image

© 2024 Festival Internacional de Música de Cadaqués. Tots els drets reservats.