46è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CADAQUÉS: ES FESTIVAL

 

 Aquest any, el cartell ha estat realitzat per Javi Aznarez.

______

Aquest any el Festival Internacional de Música de Cadaqués celebrarà la seva 46ª edició, un veritable èxit de trajectòria, constància i manifestació de la voluntat d'un poble i el seu compromís amb la cultura i amb la tradició, recollint any rere any el testimoni dels que el van fer néixer i dels que l'han anat nodrint, i que segueix en constant evolució.

Després de superar els anys difícils pel que fa a la situació socioeconòmica general, el Festival segueix fent passes endavant respecte a aquests anys de recessió i optimització, i pot fer una proposta més ambiciosa en tots els sentits. Una millora en la proposta artística, mantenint i aprofundint en la integració de les diferents corrents que han anat definint la història i el llegat del festival.

L’aposta per l’eclecticisme i per la música de qualitat, tant de joves valors com d’artistes reconeguts internacionalment, marca un any més, la programació del Festival Internacional de Música de Cadaqués.

La 46a edició delFestival Internacional de Música de Cadaqués, tindrà lloc entre el 4 i el 15 d'agost, proposant una vintena d'actuacions, activitats pedagògiques, amb música cada dia  i una varietat de propostes per a totes les franges d’edat en diferents espais de Cadaqués, adreçades sobretot, a la gent que viu, estiueja o visita Cadaqués durant la primera quinzena d’agost.

L’Església de Santa Maria de Cadaqués –on va néixer el festival a l’Agost de 1970- , serà un dels espais de concerts i activitats de pagament, junt amb la Sala, L’Art i Joia i Sa Conca, que és on es realitzaran els concerts de gran format i convocatòria.

El festival ofereix gran varietat de propostes gratuïtes en espais emblemàtics de la població: Passeig,Portlligat, Pl. Carles Rahola i Portitxó.  Com inauguració del festival, es programarà un concert itinerant en format cercavila, que tindrà lloc el dia 4 d’Agost, com a tret de sortida del Festival, recorrent la població amb un caire popular i participatiu.

  

 

46è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CADAQUÉS
DEL 4 AL 15 D'AGOST DE 2017