El Festival

 del 2 al 13 d'agost
El Festival Internacional de Música de Cadaqués, fidel a la seva tradició i a la llarga trajectòria de compromís amb la cultura, es donarà cita entre el 2 i el 13 d’Agost per a celebrar la seva 48a edició.

Un festival creat des de l’art i la cultura, i amb vocació plural. Punt de trobada d’estils i tendències, a la recerca de l’equilibri entre els artistes consolidats i els emergents, i entre els concerts de proximitat i els de gran format. La tradició parteix de la generosa aportació d’un artista plàstic, que cedeix la seva obra al festival, des dels seus inicis al 1970, i que ha seguit perdurant en el temps de forma ininterrompuda. Aquest any tenim la sort de comptar amb l’obra de Gorka Chillida, que ha fet la seva aportació al ja extens patrimoni del festival.

Aquest any tornen a venir artistes de primer nivell i de diferents registres. Avishai Cohen, Macaco, Yolanda Brown, Quartet Leipzig, Els Catarres, The Beatbox Collective, Pau Alabajos, Manel Camp i Gemma Abrie, Mireia Farrés i Mercè Hervada, Dàcil, Alex Serra, The Ryhthm Treasure, Magalí Datzira, Txell Nedderman i la cloenda, entrellaçant l’orgue barroc i la música electrònica amb el concert “De l’antiguitat cap el futur”, seran les propostes que diàriament ompliran de música Cadaqués, al passeig, a Portitxó, a la plaça 1 d’Octubre, a Portlligat, a l’Església de Santa Maria i a l’emblemàtic espai de Sa Conca, on a més, podrem gaudir de la degustació de Coco Cuina Viva, i servei de Bar abans dels concerts.
Image
© 2019 Festival Internacional de Música de Cadaqués. Tots els drets reservats.