Arnau Tomàs i Mercè Hervada

Image
ARNAU TOMÀS i
MERCÈ HERVADA

Concert commemoratiu del 50è aniversari del Festival de Cadaqués. (1970-2020)
Homenatge a Jordi Roch.

31 de juliol, 22 h

Església
18€
* L'entrada dona accés al recinte i a una cadira que serà assignada segons l'ordre d'arribada. L'organització es guarda el dret a canviar el format d’accés al recinte si les restriccions del moment ho permeten.
Repertori

Johann Sebastian Bach
  • Sonata per a viola de gamba i clavecí n. 1 en sol major, BWV. 1027     
Antonio Vivaldi
  • Sonata per a violoncel i continu n. 5 en mi menor, RV. 40
Johann Sebastian Bach
  • Sonata per a viola de gamba i clavecí n. 2 en re major, BWV. 1028
Antonio Vivaldi
  • Sonata per a violoncel i continu n. 6 en si bemoll major, RV. 46
.
ARNAU TOMÀS
Nascut a Barcelona, és reconegut com un dels violocel·listes més versatils i polifacètics de la seva generació, combinant projectes solístics amb una intensa activitat cambrística. És el fundador del Quartet Casals i el Trio Ludwig. Ha ofert nombrosos recitals de violoncel i ha actuat com a solista amb les Orquestres de Radiotelevisió Espanyola, Simfònica de Tenerife, OSV, Simfònica de Galícia i OBC entre d’altres, i és convidat regularment als festivals i cicles de concerts més prestigiosos. Entre la seva extensa producció discogràfica, destaquen especialment les seves gravacions de les suites de Bach (2014) i de les sonates i variacions de Beethoven (2016), en les quals va utilitzar arcs històrics del període de la seva composició. Al marge de l’activitat concertística, ha estat professor convidat a la Musikhochschule de Colònia a més de participar en masterclasses tant a Europa com als Estats Units.

MERCÈ HERVADA
Nascuda a Barcelona, des de ben petita es forma musicalment de la mà de Maria Dolors Bonal i comença els estudis de piano amb Ticià Riera. Posteriorment cursa el grau professional al Conservatori Superior de Música del Liceu i completa els estudis superiors de piano i música de cambra a l’Acadèmia Fransz Liszt de Budapest. La seva llarga trajectòria professional l’ha portada a tocar amb diversos grups de cambra, com el trio per flauta, violoncel i piano Manel Valls. Des de l’any 2000 té un duet estable amb la trompetista Mireia Farrés, amb qui ha tocat en nombrosos recitals i festivals arreu del país, a Alemanya i Itàlia. La seva aproximació al clavecí de la mà de Dani Espasa i Eva del Campo l’ha portada a formar el duet de violoncel i piano amb el violoncel·lista Arnau Tomàs, preparant un repertori barroc.
Image

© 2021 Festival Internacional de Música de Cadaqués. Tots els drets reservats.