YolanDa Brown

Image
YOLANDA BROWN
10 d'agost, 22 h
Sa Conca
Des de 20€
Els assistents als concerts de Sa Conca poden gaudir del servei de restauració, amb servei de bar i menjar tapes elaborades per Adri Pitxot. Estarà obert a partir de les 20 h. fins a l’hora d’inici del concert a les 22 h.

YolanDa Brown és una saxofonista del Regne Unit. El so de Yolanda Brown és una fusió de Reggae, Jazz i Soul. Ella és la MOBO 2008 "Best Jazz"  i guanyadora d'UMA.

El 2009, Yolanda es va convertir en la primera músic no només nominada en la categoria de "Millor Jazz" dels MOBO en anys consecutius, sinó que també va ser la primera a guanyar dos anys consecutius.

Una col·laboradora prolífica, Brown ha treballat amb músics com BillyOcean, JoolsHolland, Grammy -winners Patrimoni Morgan, Lemar, Michelle Williams del nen de la destinació, la llegenda del reggae Bob Marley fill 's Julian Marley, Matt Cardle, ShingaiShoniwa dels Noisettes, El Floacist del duo Floetry, Mica Paris, Omar Lye-Fook i Wretch 32. Ha realitzat gires amb Diana Krall, Errol Brown., BeverleyKnight i Les Temptacions.

Sa Conca, un escenari emblemàtic dels festivals de la Costa Brava

© 2024 Festival Internacional de Música de Cadaqués. Tots els drets reservats.