Festival Música de Cadaqués 39.2

Concerts

31 Juliol de 2011-22.00h

JOHN MCLAUGHLIN & THE 4TH DIMENSION

 
40€-45€

Comprar Entrades

Guanyador d'un premi Grammy (2009), John McLaughlin, un dels guitarristes més reconeguts de tots els temps, actua a Sa Conca acompanyat de la seva banda The 4th Dimension presentant el seu darrer disc Tho the one, en l'únic concert previst a Catalunya aquest estiu.

John McLaughlin és un referent del jazz del segle XX, pioner i creador de tendències. S’ha mogut per un ampli ventall d’estils, des del jazz a la música clàssica índia o el flamenc i ha col·laborat i influenciat nombrosos músics reconeguts internacionalment com Miroslav Vitous, Miles Davis, Carlos Santana, The Rolling Stones o Wayne Shorter.
Destacable el trio de guitarres que va formar amb Paco de Lucía i Larry Coryel (i posteriorment Al Dimeola), així com la formació Mahavishnu Orquestra o el grup Shakti.

The 4th Dimension és un la culminació de molts anys de col·laboració entre músics de diverses tradicions musicals orientals i occidentals dins una línia principal basada en el jazz. El teclista Gary Husband, el baixista camerunès Etienne M’Bappe i el bateria Ranjit Barot, considerat el millor de l’Índia, acompanyen McLaughlin en aquesta altra dimensió musical.

Més informació:
www.johnmclaughlin.com
ArtistasJohnMclaughlin
[John mclaughlin]
producció RGB MANAGEMENT